Wie ben ik?

Juf Joyce

Naast juf ben ik natuurlijk ook “gewoon” Joyce: moeder van 4 kinderen, 3 volwassen dochters en een zoontje op de basisschool. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Dordrecht.

In de jaren dat ik als juf voor de klas stond, vond ik het altijd erg vervelend om te constateren dat ik te weinig tijd en gelegenheid had om alle kinderen de aandacht en uitleg te geven die ze nodig hadden.
Daarom heb ik besloten om dat nu wel te doen, als juf Joyce die bijlessen geeft. Ik heb dan voldoende rust en tijd om die som wel net zo lang uit te leggen totdat de leerling het snapt. Nu kan ik samen met de leerling de spellingregels nog eens goed doornemen, zodat hij/zij het wel snapt en ook kan toepassen. Nu kan ik uitgebreid oefenen met lezen met het kind dat dat nog moeilijk vindt.
Voor het kind heel fijn om 1 op 1 met de juf de stof door te nemen, of in een klein groepje van maximaal 3 kinderen.

Wie is juf Joyce?

Ik ben juf op een basisschool in Rotterdam-Zuid. Ik ben zelf ook geboren in Rotterdam-Zuid (in 1972), maar ik ben opgegroeid in Dordrecht.
Ook nu woon ik in Dordrecht, helemaal aan de rand. Zowel de stad als de natuur zijn vlakbij.
Omdat ik moeder ben van 4 prachtige kinderen heb ik in de loop der jaren flink kunnen oefenen met fotograferen.

Fotografie heb ik altijd al heel erg leuk gevonden, nu heb ik eindelijk besloten om er meer mee te gaan doen.

Volg mij op Instagram of facebook voor meer foto’s!

©jufjoyce - 2020
Joyce©Photography