Waarom gratis bijles van juf Joyce?

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Ik werk als juf op een basisschool in Rotterdam-Zuid. Daar zie ik veel leerlingen die graag hun best willen doen, maar het soms ook best lastig vinden allemaal.

Op onze school werken we er allemaal heel hard aan dat onze leerlingen duidelijke instructie krijgen, alle kinderen in de klas moeten het begrijpen.

Helaas heb ik ook gemerkt dat dat soms ook anders gaat, en omdat ik vind dat alle leerlingen er recht op hebben om het te begrijpen ben ik zelf wat filmpjes gaan maken met extra instructie. Niet omdat ik vind dat ik het zo geweldig goed doe, maar wel omdat ik het alle leerlingen gun om het goed te kunnen doen op school.

Ook kinderen van ouders die het financieel misschien wat lastiger hebben, hebben recht op bijles. Zeker als de leerling gemotiveerd is om nog meer te leren en zijn/haar best te willen doen!

jufjoyce
Juf Joyce