Het is belangrijk om te weten wie jouw kind gaat helpen, daarom stel ik me graag even kort aan je voor. Natuurlijk zullen we uitgebreider kennismaken in het eerste gesprek, waarin je samen met je zoon of dochter aan mij uitlegt waar ik mee kan helpen!

Mijn naam is Joyce Commijs, en ik ben moeder van 4 kinderen. Ik heb 3 prachtige volwassen dochters en een heerlijke zoon die nog op de basisschool zit. Naast het opvoeden van mijn kinderen heb ik altijd gewerkt. Na vele verschillende functies te hebben gehad, heb ik uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben ik voor de klas gegaan. Ik geniet ervan om met kinderen te werken en hen te kunnen helpen en ze in te laten zien dat ze soms veel meer kunnen dan ze zelf hadden gedacht!

Nu geef ik bijles en hulp aan basisschoolleerlingen, daar geniet ook enorm van! Eindelijk de tijd en de rust om de leerstof nog eens uit te leggen en te oefenen of met het kind te praten. Ik vind het erg mooi om te ervaren dat kinderen de stof begrijpen en het plezier in het leren terug vinden.

Wil je meer informatie of wat uitgebreider kennismaken, neem dan gerust contact op!

jufjoyce
Juf Joyce